lørdag 31. juli 2010

Ulv, ulv...

På en oppsynstur i Dørålen torsdag, gikk jeg meg rett på en ulv som lå og trykte i gråvieren! Jeg kom i medvind, så den hadde antageligvis fått været av meg, og lagt seg ned i håp om at jeg ville passere på godt hold. Da den skjønte at jeg hadde kurs rett mot den, sprang den ut og gjorde 4-5 lange (!) byks, og snudde breidsida mot meg og så på meg. Større sus av villmark enn det blikket skal en lete lenge etter! Avstanden var da i overkant av 60 meter. Så var den borte... Jeg fulgte etter i håp om å se hvor den tok vegen, men så den ikke noe mere. Hele "seansen" varte under et halvt minutt, men det føltes som timesvis. Det gikk endel sau i området, men det var ingen tegn til uro. I dag fikk jeg melding om at det var funnet et ulvedrept lam der i går. Da så jeg ikke syner likevell...Mange spør om jeg fikk bilder av den, men kameraet lå godt i sekken og sov..
I dag fant jeg et aldri så lite kupp på markedet under "Folldalsdager", et Nikonos IVa undervannskamera. Bydde en hundrelapp for det, men måtte legge på en femti-lapp til...Ser dem på e-bay til 4000,- nå i kveld!
Og jeg som har et noe forsiktig forhold til å bade da gitt...Får gi det en liten service, og ta en tur i en ikke altfor djup kulp i en ikke altfor stor bekk....